korekcijom zone depresije stječemo radost

Depresija je svijest zaglavljena ili u prošlosti ili u negativnosti. Tijek prirodne energije od Anandmaya Koshe i Vigyanmaya Koshe do Manomaya Koshe se poremeti. Zato se um ne osjeća toliko energetično i svijest zaglavi u stanju gdje se deprimiranoj osobi ništa ne sviđa, i gube sposobnost uživanja.

Ovaj psihološki problem je vezan samo uz prostor u kojem živite. U akutnim simptomima depresije, osoba izgubi interes za život, seks, svakodnevne užitke, i posao. Vastu ne može zamijeniti terapeutske metode preporučene od strane medicine, ali može biti od velike pomoći u vraćanju balansiranog i prirodnog stanja uma.

Kada se se radi o problemima kao što su depresija, nervoza i nenormalno ponašanje, uvijek se trebaju otkriti osnovni razlozi koji šalju svijesti negativnost. Iskustvo pokazuje da je prvi i najvažniji razlog za depresiju spavanje u zoni depresije. Drugi razlog je molitva u zoni otpada. Treći razlog je držanje stvari u Sjeveroistočnoj zoni Vašeg doma. I četvrti razlog je lokacija WC-a u Sjeveroistočnoj Vastu zoni.

Sa 4 koraka transformacije prostora, moći ćete precizno odrediti simptome. Ako bilo koji od navedena 4 simptoma postoji, korekcija pomoću 17 Vastu tehnika pomoći će vam u liječenju depresije.