doživite istinsku sreću Vastu domom

Izvor vječne radosti leži samo u Vama, ali zbog vanjskih utjecaja niste sposobni uvijek biti veseli. Na primjer, ako Vaša ruka ne može držati ili osjetiti, odete k doktoru. Doktor Vam ne može čarobno vratiti osjetila, ali može otkloniti uzrok. Isto tako, Vaš um ima prirodnu sposobnost da iskusite istinsku sreću.

Postoje 2 načina kojima svjesni um dobiva informacije. Prvi način je pomoću osjetila, a drugi je pomoću podsvijesti. Podsvijest prima sve informacije iz prostora u kojem živite. Ona je također odgovorna za spajanje sa istinskom srećom. Ako je podsvijest zamagljena nevažnim informacijama iz prostora u kojem živite i radite, gubite sposobnost da budete spojeni sa radošću i istinskom srećom.

Kada se primjene 4 koraka transformacije prostora u vašem domu ili na poslu, ponovno se počinjete spajati sa izvorom sreće. To vam omogućuje istinsku sreću i beskrajnu radost.

Ukoliko zone Istok-Sjeveroistoka i Zapad-Sjeverozapada nisu u balansu zbog krivo postavljene kuhinje ili WC-a, onda niste u mogućnosti da uživate u uspijehu, vezama, novcu i ostalim dostignućima. Razumijevanjem Vastua, možete otkriti razloge zbog kojih niste sretni, a primjenom možete postići istinsku sreću.