obiteljske veze i odnosi su usklađeni

Vastu je najbolji i najefektivniji alat za kontrolu abnormalnog ponašanja. Zbog nerazumnog ponašanja u domovima, obiteljske veze i odnosi pate. Na poslu počne padati razina produktivnosti.

Od antičkih vremena, Vastu alati su se koristili za kontrolu ponašanja osoba koje žive na određenom području. Vastu stručnjaci su u prošlosti pronašli tajne ljudskog ponašanja, za koje se smatralo da su izravno povezane sa Zemljinim energetskim poljima stvorenih u građevinama.

Prije otprilike 2000 godina, kipovi Buddhe su postavljeni u Afghanistanu da bi kontrolirali nemir u toj zemlji. Možete vidjeti kako se razvilo nekontrolirani nemir nakon što su srušili te kipove. Ako gledate na globalnoj razini, vidjet ćete mjesta na zemlji gdje je moderni razvoj poremetio tisućljetni mir.

Emocija je kćer građevine, a ljudi su upravljani emocijama. Nestabilne emocije su rezultat disbalansa u građevinama i poremećaj zemljinih energetskih polja u određenim prostorima. Vastu vam pomaže locirati izvor abnormalnog ponašanja kod kuće i na poslu, te koristi jednostavne, ali djelotvorne načine za kontrolu takvih emocija bez rušenja ili izgradnje prostorija.