Biografija

BIOGRAFIJA

Branko Lovrenčić

Branko Lovrenčić rodio se u Varaždinu 1957. godine. U Zagrebu završava Vojnu gimnaziju 1976. te upisuje Vojnu Vazduhoplovnu Akademiju JNA koju napušta zbog zdravstvenih problema.

Zapošljava se kao muzičar profesionalac, a zbog velikog interesa za kompjutere nastavlja školovanje za programera i web dizajnera. Završio je Informatičku školu Samad, te Pro-Anima pučko otvoreno učilište u Zagrebu. Mnoge certifikate stekao je u Americi  tijekom 2003. godine.

U svom bogatom radnom iskustvu djelovao je i kao referent nabave i kovač.

Svira mnogo instrumenata (klavir, orgulje, gitaru, žičane i puhače instrumente), te piše aranžmane za vokalnu, instrumentalnu i mješovitu glazbu kao što su pop, rock i jazz.

Radio je kao predavač u informatičkoj školi, a kao samostalni djelatnik pruža brojne usluge s informatičkoga područja kao i glazbenoga, jer osim što sklada i svira, zna popravljati klavire i pianine. Uz sve navedeno, u slobodno vrijeme se bavi yogom, reikijem i duhovnim razvojem.

1988.  u SR Njemačkoj na privremenom radu kao glazbenik – profesionalac, Branku se javljaju prvi ozbiljni zdravstveni problemi.

Srećom, upoznaje Reiki učiteljicu Martinu  Hahn u Stuttgartu koja ga usmjerava na učenje Usui Reiki tehnike, kristaloterapije i radiestezije te na zdrav stil života i  prelazak na vegetarijanstvo i izbjegavanje konzumiranja štetnih tvari što dovodi do pojave interesa za “onostrano”.

1991 dobiva inicijaciju u Reiki Master – Teacher te počinje samostalan rad kao terapeut te toj tehnici poučava više stotina učenika, od kojih mnogi profesionalno obavljaju djelatnost Reiki terapeuta.

Dalje usavršavanje je slijedilo postizanjem stupnja Majstora Tibetanskog Reikija 1994.

Inicijacijom u Shurat Shabd Yogu 1995. kod Sant Rajinder Singha i 1996. g. inicijacijom u Syudarshan Kriya Yoga tehniku kod Sri Sri Ravi Shankara počinje njegov interes za Yogu i meditaciju.

g. se počinje interesirati za Feng Shui i gradi svoju kuću po tim pravilima.

Prima inicijaciju od Supreme Master Ching Hai te uči povezivati Reiki, bioenergiju i tradicionalnu kinesku medicinu kod svjetski poznatog crnogorskog bioenergetičara Muharema Memovića.

Postaje majstor Karuna Reikija II kod Franje Trojnara

Postaje Kundalini Reiki Majstor 9. stupnja kod Stefana Kammerhofera

majstor Tachyon tehnike 9. stupnja, a iste godine i majstor Etheric-Crystals 12. stupnja i majstor 3. Golden Reikija kod Ole Gabrielsena, Ayurveda Reikija i Money Reikija.

Kao nadgradnja na sve ove Reiki tehnike Branko prima majstorski 3. stupanj FSH tehnike (full spectrum healing).

U međuvremenu se kod članova  obitelji koji su živjeli u „Feng Shui kući“ javljaju simptomi bolesti, a u Branku se javlja sumnja u ispravnost tih znanja pa  počinje sa dubljim proučavanjem tematike života u skladu sa energijama koje vladaju u prirodi.

završio dva stupnja Vastua kod mr. Dinka Bilića iz Virovitice – opunomoćenika za Hrvatsku od Veden-Akademie iz Njemačke.

Nakon toga je kompletirao školovanje u Veden-Akademie u Njemačkoj pod osobnim vodstvom dr. Marcusa Schmiekea.

Nazadovoljan stečenim znanjem, magisterijem i doktoratom pohađa brojne tečajeva i proučava više od 100 knjiga na temu Sthapatya vede, Vastua, Vaastua, Ayurvede i Kineske tradicionalne medicine.

Mnogo pažnje posvetio je i proučavanju Feng Shui znanja i spoznaje da postoje „barem 5 različitih vrsta“ Feng Shuia, od kojih su barem tri pogrešne interpretirane, dok su preostale dvije 100 % sukladne s pravilima Vastua i ne razlikuju se ni u najsitnijem detalju, već se međusobno nadopunjuju.

Godine 2006. odlazi u Indiju i tamo se još dublje upoznaje s Vedskom izvornom znanošću  i postaje jednim od vodečih svijetskih stručnjaka poznat kao Alkemičar prostora.

Branko Lovrenčić kao probuđeni učitelj duhovnih tehnika Reikija, meditacije i Vastua je dosada izradio više tisuća analiza i projekata zgrada (kuća, poslovnih objekata, robnih kuća, benzinskih stanica, tvornica…), koje „stanarima“ danas pružaju  pravo energetsko utočište i balansiraju ljudske energetske potencijale.

Branko Lovrenčić

Javite se s povjerenjem svom Vastu ekspertu i dogovorite konzultaciju.